Comenzi

Politica de confidentialitate

EVALIGHT SRL certifica faptul ca respecta drepturile dumneavoastra conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date si de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Care sunt datele cu caracter personal?

Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.


Ce inseamna prelucrarea de date cu caracter personal?

Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea


Care sunt riscurile generate de o prelucrare necorespunzatoare si neconforma cu prevederile legale nationale si europene

Riscul la care Regulamentul (UE) 2016/679 si Legea nr. 677/2000,  cu modificările şi completările ulterioare se refera este definit astfel:

,,Riscul [..] poate fi rezultatul unei prelucrări a datelor cu caracter personal care ar putea genera prejudicii de natură fizică, materială sau morală, în special în cazurile în care: prelucrarea poate conduce la discriminare, furt sau fraudă a identității, pierdere financiară, compromiterea reputației, pierderea confidențialității datelor cu caracter personal protejate prin secret profesional, inversarea neautorizată a pseudonimizării sau la orice alt dezavantaj semnificativ de natură economică sau socială ( Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date)


Ce masuri de colectare si de prelucrare in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra personale a luat societatea noastra?

Va asiguram in acelasi timp ca societatea noastra administreaza in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana., cu obiectivul de a elimina riscurile care vizeaza siguranta datelor dumneavoastre personale.

EVALIGHT SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, sunt protejate bazele de date inclusiv prin criptare electronica, au fost incheiate protocoale de colaborare cu societatile informatice care gestioneaza pagina noastra de web, s-au prevazut specificatii de securizare a datelor in contractele de colaborare precum si in procedurile interne si exista prevederi de confidentialitate in contractele angajatilor nostri.


Care sunt scopurile colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal?

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare deasemenea pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.


Cine mai poate prelucra date cu caracter personal in numele nostru?

Societatea EVALIGHT poate imputernici firmele de curierat sa prelucreze astfel de date pentru livrarea produselor . In acest proces de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal mai sunt implicate si angajatii nostri.

De asemenea, EVALIGHT SRL poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Evalight a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit.


Cat timp se pastreaza datele?

Mentionam ca societatea noastra pastreaza datele atata timp cat prevede cerinta legala referitoare la documentele contabile, nu le arhiveaza, nu le foloseste in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra expres. De asemenea datele dumneavoastra sunt pastrate pe toata perioada de garantie a produsului achizitionat.


Care sunt drepturile persoanelor ale caror date se colecteaza si prelucreaza?

  • Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dmneavoastra personale;

  • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

  • Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

  • Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

  • Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

  • Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia

 

Pentru simplificare este necesar sa stiti ca puteti verifica  oricand acordul care exista pentru prelucrarea datelor personale solicitand acest lucru cu o cerere scrisa sau un mesaj electronic, la datele noastre de contact si/sau sa solicitati si intreruperea prelucrarii lor:

EVALIGHT SRL

Nr. Ordine registrul comertului: J02/2286/2005

Cod unic de inregistrare: RO18256240

Adresa: Strada Nicolaus Lenau Nr.5, Arad.

E-mail: office@evalight.ro


In plus, am numit un Responsabil cu Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale.

Datele de contact al Responsabilului cu Protectia Datelor personale sunt:

e-mail: andrei@evalight.ro

tel: 0762 206 093



Informatii suplimentare
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.


Prin acceptarea termenilor si conditiilor, oferiti Vanzatorului - EVALIGHT SRL - dreptul de a colecta si prelucra aceste date cu caracter personal, ati luat la cunostinta de toate informatiile prezentate si sunteti de accord cu acestea.